05 Sep kl. 15.08

Smoothie

Sitter och äter smoothie som mellis! Torsdagar är ju ungefär likadana som tisdagarna bara att vi slutar lite tidigare. Så det blir fotboll + innebandy ikväll igen som jag skrev imorse hihi :) 

För två stora glas ta:
✿ 4dl yoghurt 
✿ 2dl frysna bär
✿ 1 bana
 
✿ Häll ner allt i en buke och mixa! Servera i ett stort glas och drick! 
Postat i kategorin:
05 Sep kl. 07.55

Godmorgon

Hejsan! Idag är det torsdag och det är inte långt kvar till helgen! Wihuu. Haha nej men idag är det en ganska kort dag i skolan. Slutar klockan två och sen blir det hem och plugga lite fysik tills imorgon eftersom vi har läxa i det, sen är det fotboll och innebandyträning från 17:00-20:30
 
 
Postat i kategorin:
04 Sep kl. 20.54

Godnatt

Har gjort klart alla läxorna nu.. Va ganska mycket men superskönt att få allting klart verkligen! Åter står ju nån timma innan läggdags så jag kryper ner med datorn i sängen och kollar på lite pll! 
 
Postat i kategorin:
04 Sep kl. 15.43

Mellis

Kom hem från sången som är direkt efter skolan typ nyss. Äter mellis bestående av mannagrynsgröt och te! Idag ska jag ta tag i lite arbeten i skolan som jag har halkat efter med, är så sjukt mycket man ska göra. Men jag sitter vid ett litet knepigt bord eller vad man ska säga så det är jättesvårt att koncenrera sig på lektionen, och man får häller inte gå ut och sätta sig.. Jaja, sen ikväll ska jag även laga mat till familjen! :)
 
Postat i kategorin:
03 Sep kl. 16.00

Nya skor

Kom precis hem från skolan! Hade idrott sista lektionen och vi byter om i gula baracken som ligger utanför fotbollsblanen där kungen skulle lyfta med sin hellikopter! Så vi fick så och vänta i typ 5 minuter kanske, och så kom kungen, silvia och alla säpo vakter! De satte sig i hellikoptern och poliser sa till oss att backa för att det skulle blåsa väldigt mycket. Så började propellrarna snurra och så gick de så ett tag men då så blåste det inte så mycket alls endel blev lite besvikna och trodde att det skulle blåsa mera men så helt plötsligt så la de i en till växel och det blåste SKITMYCKET! Asså du tvingades bakåt av vinden och cyklara välte och kepsar flög och ja gud vad saker flög! En tant va tvungen att hålla i mig så dant som det blåste haha! Filmade ju själklart men hade inte rensat bilder innan så mnnet tog slut PRECIS när de lyfte haha såå typisk liksom! 
 
Hittade kameran, den log självklart på det mest uppenbaraste stället i världen, på hyllan där jag brukar ladda datorn haha.. Så då fotade jag skorna! 
 
Finns att beställa hem HÄR 
 
 
 
 
Postat i kategorin:
03 Sep kl. 12.11

Kungen

Har lunchrast nu men vi fick ha lite längre rast så vi kunde se kungen när han skulle hålla tal! Han ska ju åka runt till alla län tror jag? för att ha har varit 40 år på tronen.
 
Fick en bild iaf men det är ju så bra kalité på iPhone 4 kameran..or not!  
 
Postat i kategorin:
02 Sep kl. 21.50

Monday

Hej! 
Har varit en väldigt fullspäckad dag idag så det är därför jag inte hunnit blogga, måste få in i rutinen att blogga nu känner jag eftersom dethär med dålig uppdatering händer allt mera oftare.. 
Men idag har jag vart i skolan, haft utvecklingssamtal och gått på kören, Sanna och jag ska ju ta en paus från kören eftersom det blir konfurmation och sånt nu :) Men Kristina sa att vi fick vara med på lucia om vi ville! :D 
 
Fick även hem mina onverse idag! De är så snygga och eftersom de är så jädrans billiga tänkte vi beställa ett par vita också! :) Hittar inte kameran just nu, men ska försöka leta rätt på den och fota dem så kommer det upp en bild imorgon! 
Postat i kategorin:
01 Sep kl. 14.01

Bananpankakor

Blev ingen fotboll för mig för jag fick såklart världens huvudvärk.. Så jag fick stanna hemma. Tog tilfället i akt och lagade lite bananpankakor :) Blev verkligen jättegott och det är hur lätt som helst att göra. Man mosar 1½ banan och blandar med två ägg och så bara steker man det i smör. Här tog jag lite frysna hallon och värmde på i micron och hällde på och sen tog jag lite florsocker på också :) 
 
Postat i kategorin:
01 Sep kl. 11.15

Frukost

Sitter och äter frukost samtidigt som jag kollar på pretty little liars! Är på säsong fyra nu och det blir bara bättre och bättre! Snart är jag på avsnitt tolv och då får jag lida med de andra och vänta en gång i veckn för att få ett nytt avsnitt.. Nästa vecka är Haloween avsnittet! Älskar och hatar haloween avsnitten samtidigt haha, dels för att man får reda på så mycket och för att det är såå spännande men hattar det också för att det är så jädra läskigt..
 
Postat i kategorin:
01 Sep kl. 10.03

1 September

Hellu!
 
Vaknade precis upp och insåg att det är första september, men det är ju inte ett dugg höstigt ute om man säger så! Det glädjer mig verkligen, älskar sommaren och efetersom den är så himla kort i Sverige skadar det ju inte att det blir lite extra på slutet ;) 
 
Idag ska jag spela fotboll borta mot Zeros tror jag? Vi har vunnit mot dem de senaste gångerna så det ska bli skitkul att få spela lite igen! Men tyvärr är jag lite halvkrasslig eftersom jag har gått och förskylt mig, men hoppas verkligen på att det släpper.. 
 
Postat i kategorin: