29 Aug kl. 15.17

Mellis

Kom hem efter skolan nyss och hade idrott sista lektionen. Är med Linnéa och vi tänkte plugga och sen ska vi kanske åka till fg och träffa meja eller om Meja kommer hit, får se hur det blir! 
 
Gjord värsta melliset med fetaostdip med grönskaker och äpplen på trädgården! 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin:
29 Aug kl. 08.03

Goten Morgen!

Torsdag idag då, veckan rullar på som vanligt antar jag. Idag är det kort dag i skolan och efter skolan blir det att plugga och sen om jag hinner med blir det dubbelträning! :)
 
Liknande byxor finns att köpa HÄR
 
 
 
Postat i kategorin:
28 Aug kl. 21.18

Fransväska

Kom precis hem från Linnéa nu! Vi kollade på pll, höll på att knasa oss och åt middag. Hade riktigt kul haha :D 
 
Men vad dethär inlägget skulle handla om var ju min väska! Åkte som sagt var efter skolan och hämtade det. Visste ju inte om det skulle vara skorna eller om det skulle vara väkan, men hade hoppats på skorna för dem jag har nu är för små och det är asjobbigt att gå runt i ett par skor som är för små kan jag säga! Men väskan var ju behövlig också eftersom skolväskan är inte direkt den vackraste om man säger så, den kanske skyddar datorn bättre men men.. Tänkte köra på ett sånthärnt vanligt datorskydd på bara som man kan stoppa i väskan så skyddar det ju! 
 
Postat i kategorin:
28 Aug kl. 15.11

Onsdag

Är med Linnéa och Hanna va här nyss men hon bor ju i Grebo så hon va tvungenatt ta bussen hem ganska tidigt. Vi sitter och kollar på pretty little liars, är på säsong fyra och det är så sjukt spännande!! Idag i skolan har vi haft matte, spanska och sen elevensval. Fick inte välja vad vi ville ha på elevensval den här veckan så jag antar att det blir nästa vecka :) Tänkte välja ridning faktiskt! Är ingen hästtjej men jag gillar hästar och att rida trots att jag bara har ridit tre gånger hehe...
 
Bjuder på vacker bild från spanskan :))
 
Efter skolan drog vi till ICA och hämtade ut paketet som jag fick! Blev väskan och jag älskar den! Får plats med datorn och skolmapparna och så :) Visar bild när jag kommer hem sen!
 
Postat i kategorin:
28 Aug kl. 09.22

Sovmorgon!

Har sovmorgon idag! Älskar sovmorgornar (??) Idag ska jag gå i skolan och sen gå på första sånglektionen för terminen och sen blir det att lämna domarkläde på Eksågen och sen hämta ut paket! Vet inte om det är skorna eller väskan, men kmr självklart lägga upp vad det är sen när jag öpnnar det! :)
 
Postat i kategorin:
27 Aug kl. 20.03

Fotbollskväll

Kom nyss hem från en skitbra fotbollsträning! Typ alla i laget spelade eller kollade på match så då blev vi fyra stycken som inte spelade eller kollade. Va skitkul och körde järnet hela tiden! Körde dock bara i en halv timme men om vi hade kört mer hade jag inte orkat att åka hem haha! Men de andra i laget spelade ju fortfarande när träningen var slut och då så gick vi och kollade på matchen. Fast mest höll vi på att busa med Lily (Mejas treåriga lillasyster) 
 
Nu ska jag jag hoppa in i duschen för snart lär jag drunka i svett (mysigt..)
Postat i kategorin:
27 Aug kl. 16.41

Tisdag

Blir så förbannad! Har skrivit flera inlägg från mobilen under dagen men inget av dom har kommit upp!! Blogg.se är den bästa bloggplattformen men deras mobilappa suger verkligen!! 
 
Jaja, idag har jag vart i skolan och har haft massor lektioner. Slutade skoldagen med idrott som vi hade ute och det är spervarmt ute. Nästan så man höll på att svimma faktiskt! Så tänkte hålla mig inomhus nu tills träningen börjar. Ska fixa en lite skolgrejj som jag ligger efter med och sen ska jag städa rummet så man får lite månadspeng ;)
 
Postat i kategorin:
26 Aug kl. 21.30

Ett poäng

Kom precis hem från ÅFF-Kalmar. Blev tyvärr 0-0. Orättvist med tanke på att ÅFF hade ungefär 80% av bollen.. Men så är det väl antar jag, orättvist. ÅFF har tappat lite nu på sistone tycker jag. Så är det nästan alltid, att det går superbra i början av säsongen och sen går det neråt.

Imorgon är det tisdag = lång skoldag för min del.. Sen fotboll + innebandy på kvällen.. Kmr bli en lång dag med inte så mkt uppdatering tror jag. Men vi får se, ska försöka att göra mitt bästa ;)


Ha en fortsatt bra måndagskväll! Själv ska jag gå och slagga :3

Postat i kategorin:
26 Aug kl. 18.33

Paket från Kina!

Fick paket från Kina idag! Fick ett nytt skal. Har beställt det från en sida på internet som säljer jättebilliga saker! De säljer verkligen allt från skor till potatisskalare. Har även beställt eifeltornetberlocken men den fick jag för ett tag sen bara att jag har glömt att visa ^^ Har även beställt en väska och ett par converse från sidan (vet dock inte om skorna är riktiga eller inte..) 
 
För att komma till sidan klicka HÄÄR
 
 
 
 
 
Postat i kategorin:
26 Aug kl. 14.42

Tillbaks igen.

Vet att det har varit dåligt med uppdatering.. Men ja har fotat massor som jag tänkte lägga upp, men jag hade glömt minneskortet i datorn... Så då hade jag ju inget att blogga om och kände ingen lust att ta om alla bilder osv..
 
 
Men nu är jag ju back on track! 
Idag har jag vart i skolan som vanligt och hade lektioner på förmiddagen men på eftermiddagen så hade vi skolfoto! Hoppas att bilden blev bra, för att förra årets blev ju ingen hit om man säger så.. 
 
Försöker lära mig att dricka kaffe. Tänkte att det är välbehövligt eftersom jag är sjuukt seg på morgonen/första lektionen och man vill ju inte spendera massor pengar på typ energidricka. Sparade muggen från espresso house eftersom jag tänkte att det kanske skulle bli lite godare då, hihi.. 
 
 
Postat i kategorin:
25 Aug kl. 11.47

Kräftfisket

 
 
 
Postat i kategorin:
25 Aug kl. 09.47

Mästerkräftfiskarna

Kom precis hem efter att ha fiskat kräftor i 2½ timma! Fick ungefär 200 kräftor!! 
 
 
Postat i kategorin:
24 Aug kl. 22.34

Gonatt

Har lagt i burarna för några timmar sen, tog faktiskt med mig kameran och fotade lite :) Men ska ta med den imorgon och fota kräftorna, så då tänkte jag lägga upp alla krätfiskebilder imorgon! Ska upp klockan 6 imorgon så nu ska vi gå och lägga oss, godnatt ;) 
 
 
Postat i kategorin:
24 Aug kl. 16.20

Shopping

Sakerna jag handlade! Fick ju presentkort och lite cash när jag fyllde år så jag passade på att hadla lite av det då ;)
 
 
Klicka på ordet för att komma till länken
Mobilskalsgrejja
T-shirt
 
 
Postat i kategorin:
24 Aug kl. 13.47

Rix fm

Som sagt så åkte Sanna och jag direkt in till stan efter skolan och så shoppade vi lite! Kommer upp bilder på det sen. Efter det käkade vi och drog till Kungsträdgården där själva festivalen skulle hållas! Hittade Linnéa och Amanda där också, dom stog längst fram så vi vart tvugna att knöka oss förbi lite människor och vi fick nog ett antal sura blickar i ryggarna, men det var det fett värt! Hade så roligt och vi höll på att dansa och sjunga och vi skrek så jag är liite hes idag haha :D Sen kom Marcus och Jacob dit också, men det var precis på slutet så typ en kvart efter dom hade kommit va det slut. Då drog vi ner på lilla torget och åt och drack kaffe och hade det allmänt mysigt, sen gick Sanna och jag tillbaka till Kungsträdgården när Eldkvarn va där och spelade. Hade verkligen jättekul då också haha! Stog och dansade och härmade 40 plussarna som tog gamla 80:tals steg haha :D Sen blev klockan fram emot 11 och vi åkte hem! Hade så otroligt roligt och vill tacka alla som jag träffade för den roliga kvällen! :)
 
Postat i kategorin:
24 Aug kl. 09.13

Saturday morning

Sorry att det inte blev någon uppdaterng igår, men hade fullt upp hela dagen verkligen! Först va det ju skolan och direkt efter skolan så åkte Sanna och jag till stan och rix, kmr bilder senare på vad jag har köpt i Linköping och även mobilbilder från rix! 
 
Clara kommer även ht från Göteborg idag och eftersom de har kräftfiskevatten här så ska vi självklart fiska kräftor! 
 
Ha en bra lördag och forsatt helg :)
 
Postat i kategorin:
22 Aug kl. 21.33

Kvällsuppdatering

Hejsan! 
Tvättade nyss håret så jag kan föna det nu så slipper jag platta det imorgon, plus att jag kände att jag hade en så jättedålig bad hairday idag att jag bara måste tvättade. Missade både fotboll och innebandy idag pga läxor.. 
 
Tänkte gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag inte somnade föräns klockan halv tre inatt hehe, dvs sov jag i 4 timmar :):) Konstigt nog är jag inte alls trött nu..? 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin:
22 Aug kl. 16.19

Skolan tar dö på mä

Slutade skolan för ungefär två timmar sen och åkte hem direkt. Är så stressad och måste göra massor saker känns det som. Imorse tänkte jag att jag kunde ta lite lungt idag, men sen sa min lärare att man måste vara klar med matteplaneringen innan Måndag. Jag ska göra 40 matteuppgifter. Men tjena, jag är en människa ingen miniräknare. Sen ska jag göra klaart förberedelserna till utvecklingssamtalen som är om ca typ snart. 
 

Just nu äter jag lite mellis bestående av Microäpplen och te, namnam :3 Microäpplen = ta ett äpple och skär upp det i bitar, lägg i en skål och strö på ungefär 1 krm kanel, in i micron i en minut och sen är det klart. Skit gott, super enkelt, nyttigt. Bra kombo.
 
 Nej nu ska jag återgå till det jag egentligen ska göra
 
Postat i kategorin:
22 Aug kl. 12.05

Länkbyte

Linnea och jag tänkte göra ett länkbyte! Hennes blogg är ganska ny så gå in och läs den!



http://lojjne.devote.se/

Postat i kategorin:
22 Aug kl. 07.56

Instagramveckan

Hejsan! Idag blir ju den första "riktiga" skoldagen, dvs att man läser efter schemat. Är faktiskt ganska tasggad, tro det eller ej. Jaja, vad dethär inlägget egentligen skulle handla om var bilderna jag har lagt upp på instagram senaste veckan! 
 
För att komma till min Instagram klicka HÄÄR
 
Postat i kategorin:
21 Aug kl. 21.47

Fotboll

Har precis kollat klart på idol och just nu sitter jag i sängen och kollar på youtube videos. 
Spelade ju som sagt var fotboll idag, tyvärr gick det ju inte så bra men vi hade spelet, verkligen synd att vi inte fick in bollen! 
 
 
En ungefär ett år gammal bild från en fotbollsmatch som jag inte spelade på :) 
 
 
Postat i kategorin:
21 Aug kl. 14.50

Mejis & Jag

Kom hem för ett tag sen efter bästa dagen i skolan än så länge! Hela dagen gick så himla fort! Först matte, sen taco (förra inlägget) och sen kollade vi på en film som hette Bruce den allmäktiga sen slutade vi :D
 
Är med Meja just och taggar fotbollsmatch med musik! :) 
 
Postat i kategorin:
21 Aug kl. 11.41

Taco och mys med klassen

Började dagen med att få en och en halv timmes sovmorgon! Så himla skönt. Sen nu ska vi ha taco och sen ska vi kolla på film :)

Postat i kategorin:
20 Aug kl. 17.16

Wanties

Hösten är alldeles runt hörnet och om jag ska vara ärlig så är det en väldigt mysig årstid. Fast ändå inte, för på sommaren kan man ju liksom vara ute och bada sola osv och på vintern kan man åka skidor och ha snöbollskrig ^^ Men det bästa med hösten är ju myskläderna man kan ha på sig! Älskar att ha leggings, stora tjocka tröjor och "messy buns" :3 Älskar att man kan mysa ner sig under en filt med en kopp rykande te och ett gott doftljus 
 
 
Jeans 
Mössa
Armband 
Sweater 
Uggs 
Doftljus
Tekoppar 
 
 
Postat i kategorin:
20 Aug kl. 08.01

Tisdag

Är lite stressad nu för skolan börjar om 20 minuter och jag har inte åkt än.. Har typ klasskamp idag och ska vara ute i Näbbetorp hela eftermiddagen, tar nog inte med mig kameran faktiskt, men man kan ju ta med mobilen i värsta fall :) 
 
Ha en bra Tisdag! 
Postat i kategorin:
19 Aug kl. 21.33

Sommaren i bilder

Som jag sa frut skulle jag gra ett collage med i stort sett alla bilder jag har tagit i sommar :) Nu är ju iof detta låångt ifrån alla bilder jag hr tagit, har tagit tusentalsbilder men detta är en sammanfattning av alla bilder jag har tagit! 
 
 
Älskar verkligen sådahärna collage är så mycket bilder och så mycket detaljer och man hittar nästan alltid något nytt!
Postat i kategorin: Allmänt
19 Aug kl. 15.03

Tilbaka!

Hejsan! Har saknat att blogga så sjukt mycket! Hade ju ingen dator och det är inte roligt alls  att blogga från mobilen. Fick nämligen skoldator idag som jag har pratat om innan :)
 
Har tagit massor bilder med systemkameran från i sommras :) Så tänkte göra ett jättstort collage med i stort sett alla bilder ;)
 
Just nu sitter jag och Meja och sitter mellis bestående av smoothie och en ballerinakaka ^^
 
Postat i kategorin: