16 Nov kl. 11.40

Bananglass

Hejsan! 
Gick upp alldeles nyss och sitter och äter frukost. Testade att göra hemmagjord bananglass för första gången också! Det är verkligen jättelätt och supergott! :)
 
 
-skiva upp 1-2 banan(er)
-lägg i frysen i ungefär 12h
-mixa!
-lägg upp i en skål och njut! 
 
Postat i kategorin:
14 Nov kl. 18.03

Wanties

Eftersom jag int4 har bloggat iag tänkte jag att jag skulle göra en jääättestor wanties, och det är även det jag har gjort. Det tog sjuukt läng tid (1½timme..) men nu är jag klar puh.. Kanske inte ser ut att va så mycket men det blev det för att det tog så lång tid.
 
Nu ska jag sova och sen ska jag gå på innebandyträning!
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin:
13 Nov kl. 18.37

Konfa plus plugg

Kom precis hem från konfan. Vi drog över lite, men vi hade kul så det skadade inte direkt! Nu ska jag plugga till livräddningsprovet (teori asså) som vi ska ha imorgon. Sen ska jag repetera historian lite bara.. 
Hatar att dom sätter två prov på samma dag! Folk säger att åttan är värst och det kan jag stämma in på haha, är så sjukt mycket i skolan! Vi hade prov förra veckan och den här veckan ska vi ha två prov osv osv. I sexan och sjuan va det typ två prov i månaden eller mindre.. Hoppas verkligen inte at nian är värre.. 
 
 
Postat i kategorin:
13 Nov kl. 13.59

Tisdag och idag

Blev inget blogginlägg igår pga att jag var ju på Paolo Robertos föreläsning (som var helt otroligt grym!) sen efter det gick vi till Espresso house och pluggade (så nu kan jag provet tills imorgon jippy! :D) och sen shoppade vi och då köpte jag en tröja som jag tänkte åka skidor i. Men vem kan hålla sig till skidsäsongen så jag hade på mig den idag hihi :):) Sen kom jag hem och åt en banan (intressant..) och sen åkte jag direkt till innebandyn och efter den åkte jag hem och duschade och sist sov jag. Haha vilken lång text om gårdagen :'D 
 
Men iaf idag är det onsdag och nu har vi elevens val och jag har foto så då fotade Sanna lite på mig :) 
Senare är det ju konfa! 
 
 
Tröjan som jag har på mig var den jag köpte igår och den finns att köpa HÄÄR 
 
Postat i kategorin:
11 Nov kl. 15.39

Vecka 45

Hejsan! Kom nyss tillbaka från skolan och planerar lite för veckan. Senare idag ska jag plugga till SO provet lite och senare ska jag laga mat. Senare på kvällen ska jag kanske ut och springa om jag hinner :)
 
 
 
Postat i kategorin:
10 Nov kl. 21.26

Holaaaa!

Hejsan!
 
Tänkte börja blogga igen! Har hittat massor av inspiration hos andra bloggar som jag läser dagligen. När jag slutade i typ september tror jag(?), var det för att jag skrev samma saker hela tiden, men så är ju mitt liv egentligen haha, alla veckor är lika dana.. Men jag saknar verkligen att blogga och det känns som ett stort tomrum.. 
 
Me iaf har jag planerat lite nya inlägg som är lite roligare att läsa än bara vanliga hej nu äter jag mellis och sen ska jag på pianolektion om ni förstår vad jag menar ;)
 
 
 
 
Postat i kategorin: